Hytter, caravan og bobilplass

Noen av våre hytter

 

Hytter:

Type 1: Se bilder HER

Hytter med et soverom med køyesenger for fire. Bad med dusj/WC. Kjøkken med kopper og kar. Kjøkkenbord og stuekrok. Egen bod og terrasse.

Type 2: Se bilder HER

Hytter med to soverom hvorav det ene er med dobbeltseng, det andre med køyeseng for to. Innlagt vann, minikjøkken, kopper/kar og dyner/puter. Sanitærbygget ligger bare 30 meter unna.

Type 3: Se bilder HER

Et-roms hytter med to senger, innlagt vann, minikjøkken, kopper/kar og dyner/puter. Sanitærbygget ligger bare 30 meter unna.

 

BOOK DIN HYTTE HER.

 

Caravanplasser:

Caravanplassene er på 100- 120 m², noen med fin utsikt over elva. Vi har 50 plasser med uttak for strøm og avløp for spillvann. Plass for vask av bil og vogn. Muligheter for langtidsoppstilling av vogner.

 

Bobil- og teltplasser:

Bobilplassene er på 100-m², noen med fin utsikt over elva. Vi har 50 plasser med uttak for strøm, avløp for spillvann.

Eget område for telt med strøm og drikkevann.

 

Servicebygg:

Det ene servicebygget inneholder resepsjon og kiosk, der det er et lite utvalg dagligvarer og ferske brødvarer. Sanitæravdeling med WC, dusj og vaskeplasser. Eget familierom og en egen avdeling for barn i sanitærbygget. For sportsfiskere har vi et eget rom med frysemuligheter for laksen og plass for slakting og behandling. Tømmerom for kjemikalietoaletter.
Det andre servicebygget er nytt med vaskerom utstyrt med helautomatisk industri vaskemaskin og tørketrommel, samt et moderne kjøkken med spiseplasser både inne og ute.

Se flere bilder av Servicebygget HER.

 

Internett:

Langnes camping tilbyr rask og moderne internett til alle sine gjester. Internett-tjenesten er tråløs, og det er god dekning på hele området. Tjenesten er gratis for alle gjester.